Et profesjonelt opplæringsfirma

Be safe spesialiserer seg på dokument opplæring for polsktalende medarbeidere i hele landet. Når du kjøper opplæring av Be Safe, kan du være sikker på at opplæringen har en kvalitet som ivaretar de til en hver tid gjeldende krav.

Dette betyr at du som arbeidsgiver, og/eller kursdeltaker, er sikret at opplæringen er av høy kvalitet. Kursene gjennomføres av dyktig instruktør med flere år erfaring og evnen til å undervise på en enkel, interessant og fengende måte så det stilles ingen krav til forkunnskaper for å kunne delta.

Dokumentert opplæring - Krav til arbeidsgiver

Arbeidsmiljøloven og "Forskrift om bruk av arbeidsutstyr" (best.nr. 701 og 703) pålegger arbeidsgivere å sikre at alle arbeidstakere har fått nødvendig opplæring, øvelse og instruksjon i eksempelvis bruk av fallsikringsutstyr, lift (personløfter), løfteutstyr ved stropping og anhuking og ved bruk av farlig verktøy.

Kravet gjelder også for enkeltpersoner som driver en virksomhet som går inn under arbeidsmiljøloven og ikke har tilsatt arbeidstakere.

Opplæring lønner seg

Kunnskap gir tryggere arbeidsplasser, færre skader på personer og utstyr, økt produktivitet, bedre trivsel på arbeidsplassen samt effektivitet og lønnsomhet.

Kontakt oss

nb_NONorsk bokmål
pl_PLPolski en_GBEnglish (UK) nb_NONorsk bokmål
Bla til topp