Om oss

Et fachelt treningsfirma

Vær sikker spesialisert på trening for polsktalende ansatte over hele landet. Vi kan garantere at Be Safe-treningen du har bestilt, oppfyller gjeldende krav.

Dette betyr at du som arbeidsgiver og / eller opplæringsdeltager kan være sikker på at treningen utføres på høyeste nivå. Kursene drives av en kvalifisert instruktør med mange års erfaring og evne til å formidle innhold på en enkel, interessant og fengende måte, så ingen grunnleggende kunnskaper kreves før treningen starter.

Documentert training - krav til arbeidsgiver

Arbeidsmiljøloven og "Forskrift om bruk av arbeidsutstyr" (best.nr 701 og 703) krever arbeidsgivere til å gi de ansatte den nødvendige opplæring, øvelser og opplæring and pavement av sikkerhetsutstyr før høsten, antenne arbeidsplattformer, mobile plattformer, løfteutstyr, arbeidsrelatert mount og haiket laster og bruker farlige verktøy.
disse kravene gjelder også for personer som utfører selvstendig næringsvirksomhet som omfattes av lov om arbeidsmiljø, og ikke ansette flere medarbeidere.

Training lønner seg

Kunnskap gir sikrere arbeidsplasser, færre skader og utstyrskader, økt produktivitet, en mer brukervennlig arbeidsplass, effektivitet og lønnsomhet.

We invite you to contact us

en_GBEnglish (UK)
pl_PLPolski nb_NONorsk bokmål en_GBEnglish (UK)
Scroll to Top